Veel aandacht en waardering voor ons werk

De Biennale ClassicA 2011 bracht van 5 tot en met 13 november 2011 veel bijzondere mensen naar de Xpo in Kortrijk (België). Het was een prachtige gelegenheid om onze lijsten te exposeren. En om iets van ons mooie ambacht te laten zien aan de zeer geïnteresseerd bezoekers.

Eeuwenoude tradities
Er zijn nog veel prachtige voorwerpen te vinden. Gemaakt met kunstzinnige vlijt en groot ambachtschap. ClassicaA 2011 bracht heel veel van die voorwerpen bij elkaar. In het gedeelte ‘Craftmenship’ toonden de beste meesterambachtslieden uit Nederland en België hun producten.

Gregor’s Lijsten was een van de standhouders. Wij bevonden ons tussen marmerbewerkers, houtbewerkers, edelsmeden etc. Gedreven mensen die de kennis van vandaag gebruiken om een vaak al eeuwenoude traditie voor te zetten.

Enthousiasme
Een bundeling van meesterambachtslieden trekt natuurlijk ook een heel apart publiek. Mensen die oog hebben voor het bijzondere. Onze stand met lijsten trok veel bekijks. Esther kon zich bij het vergulden van lijsten verheugen in een grote belangstelling. Zij beantwoordde alle vragen die haar werden gesteld. Deze negendaagse beurs was een feest vanwege het grote enthousiasme onder standhouders en bezoekers.