Het maken van de goede lijst om een schilderij is een kunst apart

In een ontspannen sfeer gaf Gregor’s Lijsten acte de presence tijdens ‘Kunstontmoetingen’. Kunstminnende dertigers en veertigers ontmoeten elkaar op een besloten avond. Deze maakt deel uit van PAN Amsterdam. Sinds 25 jaar is PAN Amsterdam de belangrijkste nationale beurs voor kunst, antiek en design.

Veel belangstelling
Dit jaar vond PAN Amsterdam plaats van 18 tot en met 25 november in de RAI. Kunsthandelaren, verzamelaars en andere kunstliefhebbers ontmoeten elkaar onder het genot van een hapje en een drankje in ‘Kunstontmoetingen’.

Dan is het natuurlijk altijd leuk wanneer kunstenaars in hun stand echt aan het werk zijn. Onze stand trok veel belangstelling. Opeens zien mensen geen schilder aan het werk, maar iemand die een lijst verguldt…!

Een kunst apart
Wij hebben daar kunnen laten zien dat het maken van lijsten een kunst apart is. Dat een goed vervaardigde lijst een kunstwerk alleen maar krachtiger maakt. Dat de keuze van een lijst een schilderij kan maken en breken. ‘Kunstontmoetingen’ is in acht jaar uitgegroeid tot ‘a place to be’ voor alle kunstliefhebbers. Onze aanwezigheid heeft mooie nieuwe kunstcontacten opgeleverd.

> Website PAN Amsterdam